choi do kwan
30Jun/19Off

Strandtraining 30 juni 2019

op zondag 30 juni heeft Taekwondoschool Choi Do Kwan uit het seizoen 2019 afgesloten met een traditionele strandtraining in Bloemendaal aan Zee. Aan deze training namen ongeveer 35 leerlingen mee. Er werden verschillende krachtrainingen gedaan, zoals kikkeren een heuvel op, snelheidsoefeningen, maar ook verdedigingsoefeningen. Aan het eind was er een wedstrijd tussen de 3 locaties: Wijk bij Duurstede, De Meern en Maarssenbroek, wie de hoogste zandberg kon bouwen in 15 minuten. De Locatie De Meern ging er vandoor met de eerste prijs. Aan het einde van de training werd de rode band uitgereikt aan Midas Verheij. Die vrijdag 28 juni zijn band examen gehaald heeft.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Sorry, maar op het moment kunnen er geen reactie geplaatst worden.

Trackbacks zijn uitgeschakeld.