choi do kwan
4Dec/16Off

25. NK Poomsae 2016

Dit evenement vond plaats op zondag 4 december in de sporthal Rusheuvel te Oss. Voor dit evenement hadden 219 deelnemers ingeschreven wat een record aantal inschrijvingen is bij de Taekwondo Bond Nederland.  Ambra  deed mee in een zware categorie dames van 12-14 jaar. In totaal waren er 30 deelnemers in de poule ingeschreven,  wat ook een nieuw  record aantal inschrijvingen is per poule. Helaas kwam ze niet door de voorrondes heen. In de categorie dames van  9-11 jaar nam, Mayssa deel. De groep bestond uit 12 deelnemers.  Ook zij haalde de voorrondes niet.  Sam zat in de categorie mannen 9-11 jaar. In zijn categorie waren er 8 deelnemers. Sam eindigde op de 5e plaats. Cindy nam deel aan de categorie dames van 15-17 jaar. In deze poule zaten er 7 deelnemers. Cindy eindigde op een gedeelde 3e plaats. Voor Choi Do Kwan was deelnemen aan het toernooi belangrijker dan winnen. Hierdoor is een ieder weer wat wedstrijd ervaring rijker geworden. In ieder geval gefeliciteerd met het behaalde resultaat. We zullen harder moeten trainen voor het volgende evenement. Het eerst volgende evenement is op 12 Februari 2017  in Diest (Leuven) België of zaterdag 18 Februari Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen stijl,  zie ook jaarkalender.

Sam in aktie

Mayssa in aktie

Ambra staat klaar voor aktie

Sam tijdens de prijsuitreiking

finalisten dames 15-17 jaar categorie B

v.l.n.r. Mayssa, Cindy, Sam coach Dennis en Ambra

Reacties (0) Trackbacks (0)

Sorry, maar op het moment kunnen er geen reactie geplaatst worden.

Trackbacks zijn uitgeschakeld.