choi do kwan
12Feb/17Off

22. Geslaagde proefexamens in de Meern

Afgelopen vrijdag 10 februari zijn er proefexamens gehouden in de Dojo in de Meern.
in groep 1 waren er 20 deelnemers  en in groep2 23 deelnemers. Uit groep1 moeten er nog 5 leerlingen bijgeschaafd worden om klaar te zijn voor de examens en in groep2 8 leerlingen. de assistent- trainers Henny van den Brink, Stefan Ros, Yohmma van den Hurk en Ties van den Wijngaard waren allen tevreden over de resultaten. Sylvestro van der Kooye heeft van elke leerling een profiel gemaakt waarop aangegeven is welk onderdeel zij minder goed beheersen. Wekelijks wordt er aan gewerkt om de min punten te corrigeren om zodoende in mei klaar te zijn voor het examen.

Groep2

Yohmma en Ties

Henny en Stefan

groep2

Reacties (0) Trackbacks (0)

Sorry, maar op het moment kunnen er geen reactie geplaatst worden.

Trackbacks zijn uitgeschakeld.