choi do kwan
24Jun/16Off

29.Band examens in de Meern 24 juni 2016

Op vrijdag 24 juni werden er bandexamens gedaan in De Meern.

De Meern

Deelnemers aan de band examens 24 juni 2016

18Jun/16Off

30.District West Kampioenschappen 18 juni 2016

Districtsonderscheiding voor  Sylvestro van der Kooye bij de opening van het Stijltoernooi District West op zaterdag 18 juni in sporthal Leidschenveen (Den Haag) heeft Sylvestro van der Kooye een districtsonderscheiding in ontvangst mogen nemen. Deze kreeg hij uit handen van districtsvoorzitter Rick Cruden als blijk van waardering voor zijn inspanningen om het stijlonderdeel naar een hoger peil te tillen.

Voor Sylvestro van der Kooye was deze onverwachte blijk van waardering een grote verassing. Sylvestro van der Kooye is hoofdtrainer bij Taekwondoschool Choi-Do-Kwan uit Wijk bij Duurstede (Utrecht) .Door zijn passie voor stijl heeft hij samen met Steve Soekandar in februari 2012 het Stijlteam West opgericht. Tegelijkertijd zijn zij gestart met het trainen van een A-team en een B-team. De eerste training vond plaats in Amsterdam. In januari 2013 was het zover dat een eerste talenten scouting kon plaatsvinden wat erin resulteerde dat met een talententeam kon worden gestart. Vanaf het eerste uur verzorgt Steve Soekandar de trainingen voor het talententeam en het A-team en verzorgt Sylvestro van der Kooye de trainingen van het B-team.

De trainingen zijn altijd één keer per maand op zondag van 10.00 tot 14.00 uur gedurende elf maanden per seizoen. Na drie jaar hard werken met de talenten heeft de bondscoach op 8 november 2015 tijdens de Nationale Scoutingdag Stijl maar liefst acht talenten geselecteerd uit het talententeam van District West. Voor Steve Soekandar en Sylvestro van der Kooye was dit de kroon op hun werk. Uiteraard hopen zij dit nog lang voort te zetten.

Sylvestro krijgt een oorkonde uitgereikt van voorzitter Rick Cruden

Voorzitter Rick Cruden met Steve Soekandar en Sylvestro van der Kooye

Bij dit toernooi waren er 116 inschrijvingen. Choi Do Kwan had een afvaardiging van 13 leerlingen waarvan 7 in de prijzen vielen. Hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat.
deelnemers van Choi Do Kwan waren: Ambra van Hintum, Gwen Boone, Joyce Briene, Sawan Kalikadien, Lara Boone, Lisa van Rooijen, Talia Pinas, Boaz ten Hoeve, Megan Moonen, Cindy Jones, Jo Ann Pinas, Sam Borst en Steven Ramdien.

Hieronder de lijst met deelnemers die in prijzen zijn gevallen:

Brons Zilver Goud
1. Talita Pinas 1. Boaz ten Hoeve 1. Steven Ramdien
2. Lisa van Rooijen 2. Sam Borst 2. Cindy Jones
3. Sawan Kalikadien
Gouden Medailles

Gouden Medailles district West 18 juni 2016

Zilver

Zilveren Medailles District West 18 juni 2016

Brons

Bronzen Medailles District West 18 juni 2016

Choi Do Kwan

Team Choi Do Kwan deelname aan District West Kampioenschappen

Coaches geven instructies aan de deelnemers

Sam Borst met een Zilveren plak