choi do kwan
30Sep/17Off

02. Goud voor Choi Do Kwan in Aarschot

Op zaterdag 30 september heeft Cindy Jones goud behaald in de Categorie B Female 15-17 jaar. Aan dit Toernooi dat gehouden werd in Aarschot Belgiƫ namen 18 landen deel met 191 deelnemers. Sylvestro van der Kooye was gevraagd om als scheidsrechter op te treden.

Vlaggen van deelnemende landen

Prijzen

Medailles

Cindy gecoacht door Dennis Lee Kong

Cindy krijgt de gouden medaille om

9Sep/17Off

03.Website Sportpunt Stichtse Vecht geopend

Afgelopen maanden konden alle sportaanbieders in Stichtse Vecht meedingen naar de lancering van Sportpunt Stichtse Vecht. Uit de inzendingen is door middel van een loting een winnaar gekozen: Taekwondoschool Choi Do Kwan. Op 9 september was het zover. De website werd feestelijk geopend door wethouder van Sport Warner van Vossen in de sporthal van Choi Do Kwan aan de Zwanenkamp te Maarssenbroek. Vanaf dat moment kon iedereen de site www.sportpuntstichtsevecht.nl bezoeken. Tevens was dit de start van de Nationale Sportweek.
De lancering vond plaats bij de winnaar van de prijs, een cheque ter waarde van 1500 euro werd overhandigd door wethouder Van Vossen, tevens werd Lisanne Cazant in het zonnetje gezet voor haar prestatie als Nederlands Kampioen Polstokverspringen en Joyce Mantjes als winnaar van de mooiste sportfoto.

Sylvestro neemt de prijs in ontvangst van wethouder Warner van Vossen


Sylvestro ontvangt een cheque van 1500 euro van de gemeente Stichtse Vecht

Sparring demonstratie


Demonstratie van 1 en 2 staps sparring

simultaan vormen lopen

Breektest