choi do kwan
5Sep/22Off

3e plaats voor Choi Do Kwan bij Europese Cup wedstrijden

3e plaats Europacup Taekwondo Poomsae
Wouter Stutterheim van Taekwondo school Choi-Do-Kwan succesvol dit weekend 3 en 4 september 2022 in Zweden met het onderdeel Poomsae ( een schijngevecht tegen een denkbeeldig tegenstander). Individueel 3e plaats Europa Cup Poomsae. In de Categorie Paren heeft Wouter samen met Robin Lewis de 1e plaats veroverd. Een dag ervoor 3 september hebben ze de 3e plaats veroverd tijdens het 1e Zweedse open Poomsae. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie namens alle trainers en leden van Choi-Do-Kwan.

Wouter Stutterheim 3e Europese cup

1e Plaats paren Poomsae Europese cup Robin Lewis en Wouter Stutterheim

Reacties (0) Trackbacks (0)

Sorry, maar op het moment kunnen er geen reactie geplaatst worden.

Trackbacks zijn uitgeschakeld.